Dongguan Jinlingbiao Hardware Co., Ltd.

Πλεονεκτήματα της ψυχρής θέσης

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-03-01 17:27:09  Hits: 7

Η ψυχρή διαμόρφωση είναι μια διαδικασία παραγωγής που παραμορφώνει πλαστικά το μέταλλο χρησιμοποιώντας μήτρες.Επιτρέπει την παραγωγή υψηλής ταχύτητας, ελάχιστα έως καθόλου απόβλητα υλικών σε σύγκριση με τη συμβατική μηχανορραφία, και δημιουργεί ένα ισχυρότερο τελικό προϊόν λόγω της σκλήρυνσης του υλικού από την εργασία.

Πλεονεκτήματα/ Πλεονεκτήματα

* Υψηλή χρησιμοποίηση υλικού (υψηλή απόδοση)

Η υψηλή χρησιμοποίηση των υλικών της ψυχρής σφυρηλάτησης επιτρέπει σημαντικές μειώσεις των αποβλήτων υλικών (απορριμμάτων) σε σύγκριση με τις επεξεργασίες για την ίδια γεωμετρία.

* Υψηλότερη ταχύτητα, αποτελεσματικότερη παραγωγή

Η ψυχρή μορφοποίηση επιτρέπει την κατασκευή υψηλών ταχυτήτων (γύρω στα 100α μέρη/λεπτά) διατηρώντας παράλληλα υψηλή ακρίβεια και σύνθετες γεωμετρίες προϊόντων.Δεν απαιτείται θέρμανση του υλικού.

* Βελτιωμένη αντοχή του προϊόντος με σκλήρυνση της εργασίας  

Ο σχεδιασμός της διεργασίας ψυχρής μορφοποίησης λαμβάνει υπόψη τις γραμμές ροής ινών (τη κρυσταλλική δομή των μετάλλων) που επιτρέπουν ισχυρότερα ανθεκτικά μέρη.

* Μείωση του κόστους μέσω προσαρμοσμένων διαδικασιών παραγωγής    

Εάν ο σχεδιασμός του πελάτη (ανοχές, γεωμετρία, αριθμός απαιτούμενων κατασκευαστικών στοιχείων κ.λπ.) είναι πρακτικός με τη χρήση της ψυχρής μορφοποίησης, είναι δυνατές σημαντικές βελτιώσεις στο κόστος της μονάδας και μειωμένη πολυπλοκότητα της διαδικασίας.


Προηγούμενος: Αμερικανικά μέσα ...

Επόμενο: Η χώρα μου έχει κα...